Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Rosszkedvünk tele – depresszió Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Szlávics Noémi   
2018. november 29.
ImageFeje fölött egyre szürkébbé válik az ég? Fáradt és erőtlen, legszívesebben ki sem mozdulna otthonról? Hangulata nyomott,a hétvégét többnyire alvással tölti, de ettől sem lesz jobb kedvű? Valószínű, hogy Ön őszi-téli, más néven szezonális depresszióban (SAD) szenved.
Tovább...
 
Új számítógépek segítik a korszerű programozás oktatását Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 28.
Image12 új, nagy teljesítményű számítógép segíti mától a Széchenyi műszakis tanárainak és diákjainak a munkáját a Hydro Kft. és a HTM Zrt. jóvoltából, a Vulcanus Közhasznú Alapítvány és az Oktatásfejlesztő Széchenyi Alapítvány segítségével. A modern eszközök az iskolában folyó CNC programozás korszerű oktatását támogatják interaktív szoftverrel együtt, ami garancia a legjobb munka elvégzésére, az ipari elvárásokhoz való megfelelésre – mondta el Dominó Csaba igazgató.
Tovább...
 
Fórum az agresszió kezeléséről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 28.
ImageÚjabb állomásához érkezik a Németh László Általános Iskola 40. évfordulójára rendezett szülői fórumsorozat. November 28-án, szerdán délután két fontos témában tartanak előadást a meghívott szakpszichológusok.
Tovább...
 
Az önkormányzat segítene... Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. november 28.
2018-ban több lépésben alakult át a fehérvári postai hálózat: júniusban a Maroshegyen és augusztusban a Budai úton megnyílt posta után a Magyar Posta Zrt. a Zombori úti 5-ös számú posta december 1-jével történő bezárásáról döntött.
Tovább...
 
Aquatic Kupán járt az Orka Nyomtatás E-mail
Írta: ORKA SE   
2018. november 28.
ImageAz érdi Aquatic Kupán szerepeltek az Orka SE Szinkronúszó Egyesület növendékei. Az egyik legrangosabb hazai utánpótlás viadalon a fehérvári egyesület 52 versenyzője ugrott medencébe. A megmérettetésen a versenyzők egyéni gyakorlataik mellett csapatban és párosban mutatták be látványos gyakorlatsoraikat. Az egyéni díjak mellett az Orka elhozta a kezdők egyesületi díjának 2. helyét, illetve a Fina kűrösök versenyében a 6. helyen végzett.
Tovább...
 
Folytatódik a megye arisztokráciájáról szóló előadás-sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 28.
Újabb évszázados utazásra invitál a könyvtár: ma délután szabadegyetem-előadás kezdődik az egykori és mai Fejér megyei arisztokráciáról, középpontban a lepsényi Nádasdy-kúriával. Az est vendége az emigrációból két éve hazatért Gróf Nádasdy Borbála lesz, akivel az Asszonysors, asszonyszerelem mottóval hallhat beszélgetést a közönség. A programot hárfa-fuvolakoncert zárja az Olvasóteremben.
Tovább...
 
Képviselőtestületi ülést szimuláltak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 28.
A Városházán tartott szakmai konferenciát a Globomax Zrt.: a résztvevők egy képviselőtestületi ülést szimulálva ismerkedhettek meg a cég legújabb fejlesztésével, egy LCD érintőképernyős komplex, konferencia-szavazó egységgel. A szimpóziumon ezenkívül előadások hangzottak el az adatvédelemhez kapcsolódó GDPR-ról és a jegyzőkönyvezésben nagy szerepet jelentő beszédfelismerésről.
Tovább...
 
Elhunyt Lengyel Viktorné Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 28.
ImageÉletének 81. évében elhunyt a Hermann László Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola egykori igazgatója, Lengyel Viktorné. A gyermekek, szülők és pedagógusok által tisztelt és szeretett zongoratanárnő a Székesfehérvári Állami Zeneiskola vezetőjeként többek között kollégáival együtt indította el újra a középfokú zenei képzést Székesfehérváron.
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában november 29-én és 30-án Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 28.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan november 29-én, csütörtökön és 30-án, pénteken Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Megérkezett a város karácsonyfája Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. november 28.
ImageA Ráchegyről érkezett idén a város karácsonyfája. A több mint 40 éves ezüstfenyőt ma délelőtt szállították az Adonyi útról a Városháza elé, és hamarosan a díszítése is megkezdődik, hogy az első adventi hétvégén már teljes pompában várja a belvárosba érkezőket.
Tovább...
 
Nagy Judittal disputázhatunk Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 27.
Nagy Judit színész, rendező, a Szabad Színház vezetője lesz a ma esti Öreghegyi Disputa vendége. A több mint negyedszázados társulat száz produkciója nemcsak az alkotók szakmai dicsérete, hanem szól a szoros kötelékben működő, kitartó közösségről is. A beszélgetés 18 órakor kezdődik az Öreghegyi Közösségi Házban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9780 - 9790 / 20492